Se caută îngrijitori persoane în Marea Britanie, salariu 7 lire pe oră

Se caută îngrijitori persoane în Marea Britanie, salariu 7 lire pe oră

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa informează că se caută îngrijitori persoane în Marea Britanie, se cer cunoştinţe de limbă engleză, iar salariul este de 7 lire pe oră.

Sunt oferite 25 de posturi, în Suffolk, Basingstoke, Weybridge, Crawley, Bognor-Regis. Data limită 01.10.2016

Firma angajatoare este Clece Care Services Limited.

Decrierea postului: persoanele selectate vor avea urmatoarele atributii: monitorizarea pacientilor; furnizare ajutor si servicii personale; monitorizare pacientilor observand evolutia psihica a pacientilor; ajutor in treburile gospodaresti (servicii de curatenie, cumparaturi, prepararea mancarii, plata facturilor etc.); asistarea pacientilor in serviciile personale ale acestora cum ar fi ajutor la imbracat, mancat, baie; invata pacientii cum sa utilizeze ustensilele de mancat sau cum sa foloseasca echipamentele speciale folosite pentru igiena personala; furnizarea medicamentelor prescrise de medici.

Cerinţe: carnet de conducere cat.B; cazier international curat – pentru validitatea acestuia persoanele interesate trebuie sa prezinte: pasaport, buletin, certificat de nastere; abilitatea de a lucra ore suplimentare care pot fi in timpul saptamanii sau in weekenduri.

Beneficii: training pentru care angajatul va castiga suma de 150 lire/curs, durata cursului fiind de aproximativ o saptamana; se ofera uniforma de serviciu, masina de serviciu cu navigatie; ajutor in gasirea unei cazari cat si transportul pana in Anglia iar banii vor fi returnati in decurs de trei luni -se platesc milele parcurse pana la domiciliul clientilor cu 11 pence.

Salariu: 7 lire/ora iar in weekend 7.85 litre/ora.plata se face saptamanal.

Durată contract: nedeterminată.

Mod de aplicare: cv model Europass in limba engleza la adresa de email: cspavel@clececare.co.uk. tel:0040756116342. Interviurile vor avea loc telefonic si prin skype.

Cei interesaţi pot cere informaţii la 0243 231 809. De asemenea detalii se pot cere la AJOFM Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!