Senatorul Titus Corlățean, întrevedere cu ambasadorul Palestinei la București

Senatorul Titus Corlățean, întrevedere cu ambasadorul Palestinei la București

Senatorul Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, întrevedere cu E.S. Fuad Karim Saliba Kokaly, ambasadorul Palestinei la București. Diplomatul a încheiat misiunea diplomatică în România și și-a exprimat încrederea că va continua cooperarea economică între cele două state.

Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, senatorul Titus Corlățean întâlnire cu E.S. Fuad Karim Saliba Kokaly, ambasadorul Palestinei la București, înainte de încheierea mandatului în România a diplomatului palestinian.

În acest context, senatorul Titus Corlățean i-a adresat mulțumiri pentru mandatul de succes îndeplinit în România și pentru modul în care a cooperat cu autoritățile române pe perioada misiunii.

Totodată, i-a urat succes ambasadorului Palestinei în îndeplinirea viitoarelor activități diplomatice.

Cei doi oficiali au făcut o trecere în revistă a evoluțiilor politice prezente și a perspectivelor în plan electoral din Palestina, precum și a modului în care structurile europene, inclusiv România pot contribui la relansarea procesului de pace conform principiului „two-state solution”.

În cadrul întrevederii, cei doi demnitari și-au exprimat încrederea în privința menținerii constanței și substanței dialogului politic bilateral și a intensificării cooperării economice între România și Palestina.

error: Conţinut protejat !!