Şofer prins cu 109 km/oră pe o stradă din Târgovişte

Şofer prins cu 109 km/oră pe o stradă din Târgovişte

Un şofer a fost prins conducând cu 109 kilometri la oră pe o stradă din Târgovişte în cadrul unei acţiuni preventive organizată de poliţişti, informează, duminică, IPJ Dâmboviţa.

„La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 14:33, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au surprins în trafic un bărbat, de 48 de ani, din comuna Lucieni, în timp ce ar fi condus un autoturism pe strada Petru Cercel, în municipiul Târgovişte, cu o viteză de 109 km/h, pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 50 de km/h”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Şoferul a fost amendat cu 1.485 de lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au organizat, sâmbătă, o acţiune pe municipiului Tîrgovişte pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie produse pe fondul vitezei excesive. Au aplicat 121 sancţiuni contravenţionale, dintre care 104 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 10 pentru neportul centurii de siguranţă. Valoarea amenzilor se ridică la peste 48.000 de lei.

error: Conţinut protejat !!