Şofer prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist dâmboviţean cu 500 de lei

Şofer prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist dâmboviţean cu 500 de lei

Un poliţist a sesizat Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, după ce un şofer i-a oferit 500 de lei pentru a nu fi sancţionat că a condus fără permis. A fost organizat flagrant, iar conducătorul auto este cercetat pentru dare de mită.

”Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au prins în flagrant, joi, 26 iunie, pe un bărbat care a oferit, cu titlu de mită, 500 de lei unui poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române, remis vineri.

Poliţistul rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IJP) Dâmboviţa a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa cu privire la faptul că T.V. i-a oferit, în data de 25 iunie, în repetate rânduri 500 de lei, pentru a nu-l sancţiona în urma depistării în trafic în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere reţinut.

În urma sesizării, după înregistrarea dosarului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, în cursul zilei de joi a fost organizată şi desfăşurată acţiunea de prindere în flagrant.

În cauză, s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Conducătorul auto în cauză a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa pentru continuarea cercetărilor, împotriva sa fiind luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

error: Conţinut protejat !!