Şotânga: Daruri de la români din diaspora pentru familii nevoiaşe

Şotânga: Daruri de la români din diaspora pentru familii nevoiaşe

Mai multe familii cu posibilităţi reduse din Parohia Şotânga au primit, în perioada sărbătorilor de iarnă, daruri de la români din diaspora, anunţă Arhiepiscopia Târgovişte.

În apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, sâmbătă, 18 decembrie 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, la Parohia Șotânga, Protoieria Pucioasa, tineri din comitetul parohial au oferit daruri pentru 20 de familii cu posibilități materiale reduse.

Acestea au fost primite de la români din diaspora, afiliați Centrului Bisericesc Român Ortodox din München (CBROM), cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofian Brașoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Germaniei, Austriei și Luxemburgului, și au constat din: electrocasnice, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite, dulciuri și jucării.

Rod al generozității și filantropiei românilor din diaspora, aceste daruri arată strânsa lor legătura cu patria mamă, dar și intensificarea faptelor bune, mai ales acum, în Anul omagial al pastorației românilor din afara României.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviştei

error: Conţinut protejat !!