Spectacol de dans contemporan pe ruinele Curţii Domneşti Târgovişte (video)

Spectacol de dans contemporan pe ruinele Curţii Domneşti Târgovişte (video)

Spectacol de dans contemporan susţinut de Asociaţia L1 din Budapesta a avut loc, miercuri seara, pe ruinele Curţii Domneşti din Târgovişte. Spectacolul a făcut parte din Festivalul Babel, ce are loc, în perioada 1-12 iunie, la Târgovişte.

”Asociația L1 din Budapesta are peste zece ani de experiență în scena independentă a dansului contemporan. Festivalul BABEL vă propune un spectacol colorat și straniu, într-un spațiu alternativ foarte iubit de comunitatea Târgovișteană – Curtea Domnească. Dansatoarea Marta Ladjanski va purta un costum de mișcare fluorescent, modificat în așa fel încât să depersonalizeze trupul, transformându-l într-un fel de instrument muzical care va oglindi întocmai valurile de sunet produse de un saxofon live. Uneori, chiar și extratereștrii dansează!”, se arată pe pagina de internet a Teatrului Tony Bulandra Târgovişte.

Publicul nu a fost unul numeros, iar participanţii au fost în mare parte tineri voluntari de la Babel. Spectacolul a fost susţinut de doi artişti, unul care a cântat la saxofon şi o dansatoare, ambii îmbrăcaţi în costume mulate, viu colorate. Spectacolul i-a purtat pe artişti şi pe spectatori pe ruinele Curţii Domneşti, unii dintre cei care au asistat declarându-se mai degrabă amuzaţi de spectacol.


dans-modern-3

dans-modern-7

dans-modern-4

dans-modern-5

error: Conţinut protejat !!