stiriDB – partener LicArt, proiect semnat Radu Herjeu

licart-rep

stiriDB şi Festivalul Național de Arte pentru Liceeni (LicArt), condus de omul de cultură şi jurnalistul Radu Herjeu, invită liceenii să se înscrie în concurs.

Asta înseamnă că, dacă eşti licean, îţi place să faci fotografii sau scrii poezii, locul tău e la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni!

Deci trebuie să intri imediat pe www.licart.ro şi să te înscrii. Motive ar fi destule. Am putea începe cu premiile, cele mai mari acordate în România, la astfel de competiţii (anul trecut ele au depăşit 15.000 de lei). Şi cu numărul de participanţi. Anul trecut au fost peste 1.500. Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut şi apreciat pentru talentul tău. Plus că site-ul concursului şi pagina lui de facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni. Să continuăm cu posibilitatea de a interacţiona cu tineri din toată ţara şi cu şansa de a merge în cea mai tare Tabăra de Creaţie. Da, pentru că toţi finaliştii merg o săptămână la munte, la work-shop-uri şi distracţie!

Şi, foarte important, poţi fi remarcat de una dintre personalităţile marcante din domeniile fotografic şi literar care sprijină acest festival prin participarea la Marile Jurii, care desemnează câştigătorii.

Prin toate componentele sale, concurs şi comunitate, LicArt rămâne, în această perioadă dificilă pentru cultură şi artă, printre prea puţinele spaţii de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuţi şi înţeleşi. Aşa că nu întârzia să devii licartist, înscriindu-te în cea mai tare competiţie de la noi, la una sau la ambele secţiuni – poezie şi fotografie (cu categoriile alb-negru, portret şi diverse).

LicArt este organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Ministerul Tineretului.

LicArt

error: Conţinut protejat !!