Suspecţi de trafic de droguri din Târgovişte, cercetaţi (video)

Suspecţi de trafic de droguri din Târgovişte, cercetaţi (video)

Poliţiştii dâmboviţeni specializaţi în combaterea criminalităţii organizate  şi procurorii DIICOT cercetează două persoane, suspectate de comercializarea de droguri de risc, la domiciliile cărora s-au găsit canabis, bani şi un cântar electronic, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa, remis vineri.

Suspecţii au 23, respectiv 26 de ani şi sunt din Târgovişte.

”În urma percheziţiilor efectuate pe raza municipiului Târgovişte şi în localitatea Scheiu, au fost ridicate 11 „bile” cu canabis (20 de grame), un cântar electronic, 800 de lei şi mai multe articole pirotehnice pentru distracţie, a căror deţinere este interzisă. Totodată, la una dintre locuinţe au fost descoperite urmele unei culturi de canabis „in door”, respectiv 8 ghivece în care au fost cultivate plante de canabis, o instalaţie artizanală pentru stimularea creşterii acestora şi 60 de grame de frunze de canabis”, se arată în comunicatul Poliţiei Dâmboviţa.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa pentru audieri. Împotriva acestora a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

 

error: Conţinut protejat !!