Târgovişte: 21 de persoane amendate de Poliţia Locală pentru încălcarea Ordonanţei Militare nr.3

Târgovişte: 21 de persoane amendate de Poliţia Locală pentru încălcarea Ordonanţei Militare nr.3

În prima zi de la instituirea carantinei în România, 21 de persoane au fost amendate de Poliţia Locală Târgovişte pentru că au ieşit din casă fără motiv sau fără documentele necesare şi au încălcat Ordonanţa Militară nr.3.

„Aseara si pe parcursul noptii trecute, Poliția Locală Târgoviște a acționat pe raza municipiului sub coordonarea Poliției Municipiului Târgoviște. Au fost legitimate 153 persoane și au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea dispozitiilor Ordonanței Militare nr. 3/2020. Totodata, a fost depistată o persoană fără adăpost care a fost preluată de catre Direcția de Asistență Socială Târgoviște”, spune primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Edilul mai spune că Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Asistență Socială, monitorizeaza in acest moment un numar de 273 de persoane varstnice si vine în sprijinul targovistenilor in varsta de peste 65 ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, în vederea minimalizării expunerii lor în afară locuințelor.

„Dacă va aflați în situația de mai sus sau cunoașteți o persoană care se încadrează în categoria prezentată, vă rugăm să vă adresați Direcției de Asistență Socială Târgoviște. Solicitările vor fi efectuate telefonic, la numerele: 0372.764.198 ( zilnic între orele 08:00 – 16:00); 0742.087.920 (non-stop)”, afirmă primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Joi, începând cu 17.30, are loc o amplă acțiune de dezinfectare a străzilor și trotuarelor din Municipiului Târgoviște.

„Inițial, străzile și trotuarele vor fi spălate și după aceea se va acționa cu substanțe dezinfectante care sunt agreate de Comisia Națională pentru Biocide din cadrul Ministerului Sănătății”, mai anunţă Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!