Târgovişte: A fost aprobat bugetul local, 55% pentru investiţii

Târgovişte: A fost aprobat bugetul local, 55% pentru investiţii

Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan, anunţă că a fost aprobat bugetul local, iar 55% din bani merg către investiţii.

„În această după-amiază, a fost aprobat bugetul municipiului Târgoviște pe anul 2023! Și de această dată, capitolul destinat dezvoltării reprezintă aproximativ 55% din total, bugetul aferent investițiilor însumând aproximativ 290.000.000 lei, cu 25.000.000 lei mai mare în comparație cu anul precedent. Această creștere se datorează în principal proiectelor cu finanțare europeană, atât prin Programul Operațional Regional, cât și prin PNRR, dar și proiectelor realizate în cadrul PNDL sau prin Compania Națională de Investiții”, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

Edilul spune că sunt în derulare proiecte în toate domeniile de infrastructură.

„Sunt derulate proiecte în toate domeniile de infrastructură posibile: în reabilitare stradală, piețe publice, transport public, parcuri, în infrastructura socială, infrastructura sportivă și, foarte important, continuăm cel mai mare program de investiții din istoria municipiului în infrastructura educațională: creșe, grădinițe, școli”, afirma primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

Ne vedem pe teren, pe şantiere, transmite primarul Târgoviştei.

„În rest, pentru târgovișteni, rămâne cum am stabilit: ne vedem pe teren, pe șantiere, în fiecare cartier, iar pe parcursul anului, pe măsură ce vor fi semnate noile finanțări, bugetul de investiții se va majora cu cel puțin 50%”, susţine Stan.

error: Conţinut protejat !!