Târgovişte: A fost inaugurat sediul Judecătoriei, prezentă ministra Justiţiei, Alina Gorghiu

Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu, a fost prezentă, marţi, la inaugurarea Judecătoriei Târgovişte, după lucrări de consolidare şi modernizare.

„E un spaţiu impresionant, am avut ocazia să îl vizitez, aşa, foarte pe scurt: cinci săli de judecată, patru săli de şedinţă, cinci de deliberare, două de aşteptare, se adaugă o sală de audiere minori. Şi să ştiţi că mi-am luat angajamentul ca în mandatul meu, cât o fi, mult, puţin, să fac imposibilul şi să generăm câte o sală de audiere minori în fircare instanţă, pentru că este de necrezut maniera în care creşte numărul de dosare în care sunt implicaţi minori. E un lucru care arată multe despre o societate, dar, din perspectiva Ministerului Justiţiei, şi, sunt convinsă, a sistemului în ansamblul său, va trebui să ne preocupăm şi pentru acest lucru”, a precizat ministra Justiţiei, Alina Gorghiu.

Lucrările de consolidare şi modernizare ale sediului Judecătoriei Târgovişte au costat 17 milioane de lei, durata de execuţie a fost de doi ani şi investiţia a fost făcută prin Compania Naţională de Investiţii (CNI).

error: Conţinut protejat !!