Târgovişte: A fost semnat contractul pentru modernizarea iluminatului public

Târgovişte: A fost semnat contractul pentru modernizarea iluminatului public

Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan, anunţă semnarea contractului pentru modernizarea iluminatului public pe 64 de străzi şi 55 de parcări din municipiu.

„Am semnat contractul de execuție în cadrul căruia 64 de străzi și 55 de parcări din municipiul Târgoviște vor beneficia de un sistem nou și modern de iluminat public! Cu o valoare de 5.000.000 lei, investiția vizează în principal scăderea consumului anual de energie primară în iluminat public cu aproximativ 60%. Lungimea rețelei modernizate în cadrul proiectului este de 5.5685 metri și se propune instalarea unui număr de 1.805 aparate de iluminat cu LED, integrate într-un sistem de telegestiune beneficiind de comunicație wireless la nivel de aparat de iluminat”, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

Suma necesară investiţiei este nerambursabilă și a fost obținută în cadrul axei „Iluminat Public – Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public”, finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu.

Termenul de execuție este de 8 luni.

„Discutăm despre cel de-al doilea proiect major de modernizare a iluminatului public din ultimii 2 ani, după ce Primăria Tărgoviște a implementat investiția cu titlul „Eficientizarea energetică a sistemului de iluminat public din municipiul Târgovişte”, proiect european cu o valoare de peste 20 de milioane de lei”, mai spune primarul Daniel Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!