Târgovişte: Anul viitor alte 15 străzi vor fi reabilitate

Târgovişte: Anul viitor alte 15 străzi vor fi reabilitate

Anul viitor alte 15 străzi din Târgovişte vor fi reabilitate, anunţă primarul municipiului, Daniel Cristian Stan.

„Anul viitor, încă 15 străzi vor fi rebilitate, cu precizarea că în acestă perioadă lucrăm la pregătirea documentațiilor și obținerea avizelor! Târgoviștea se transformă pe zi ce trece!”, spune primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

Acesta aminteşte că în luna martie a acestui an a debutat execuția în teren a  celui mai mare proiect de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere din municipiul Târgoviște, din ultimii 10 ani.

„Până astăzi, în aproximativ 7 luni, au fost reabilitate 12 artere rutiere, repectiv bulevardele Independenței și Libertății, străzile Calea Domnească, 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia, Calea Câmpulung, Locotenent Pârvan Popescu, Barăției, Porumbeilor. Se lucrează încă pe străzile Calea București, care va fi finalizată în cel mult o săptămână, Ilfovului, Costache Olăreanu, Cetății, Fructelor, Ana Ipătescu, urmând să se intervină, în perioada imediat următoare, pe străzile Maior Brezișeanu Eugen, Fluierași sau Mihai Eminescu”, mai spune Daniel Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!