Dâmboviţa: Au intrat într-o locuinţă din Manga, i-au bătut pe proprietari şi le-au luat banii

Dâmboviţa: Au intrat într-o locuinţă din Manga, i-au bătut pe proprietari şi le-au luat banii

Doi bărbaţi din Costeştii din Vale, judeţul Dâmboviţa, au fost prinşi de Poliţie, după ce în urmă cu două luni, au intrat într-o casă din Manga, i-au bătut pe proprietari şi le-au luat banii.

Cei doi vor fi prezentaţi, miercuri, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

”La data de 07 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi, din Costeştii din Vale, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile (miercuri, n.r.) să fie prezentanţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa.

Din cercetări a reieşit că în noaptea de 15 mai 2015, bărbaţii ar fi pătruns într-o locuinţă situată pe raza localităţii Manga, unde, prin acte de violenţă, ar fi deposedat membrii unei familii de 14.000 de lei şi 400 de euro.

Totodată, s-a stabilit că unul dintre bănuţi ar fi condus un autoturism împrumutat, deşi nu deţinea permis de conducere.

În ziua de 07 iulie a.c., poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, au efectuat o percheziţie la domiciliului bănuitului în vârstă de 36 de ani, ocazie cu care au fost identificate obiecte folosite la săvârşirea infracţiunii.

error: Conţinut protejat !!