Târgovişte: Autobuze moderne şi în localităţi din apropierea municipiului

Târgovişte: Autobuze moderne şi în localităţi din apropierea municipiului

A doua dimineață în care cursele din zona periurbană Târgoviştei sunt realizate de către operatorul de transport local târgoviștean cu noile autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, anunţă, miercuri, primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

Începând cu 1 august, a fost înlocuită întreaga flotă de autobuze și pe cursele externe ale transportatorului târgoviștean, condițiile oferite acum fiind la nivel european.

„Dâmbovițenii din comunele membre ADI CIViTAS, respectiv Ulmi, Șotânga, Lucieni, Dragomirești, Mănești, Răzvad, Doicești, Aninoasa, care au utilizat ieri autobuzele târgoviștene, au avut parte de o surpriză plăcută în condițiile în care autobuzul Citaro, reprezintă coloana vertebrală a transportului public în toată Europa, cu peste 55.000 de vehicule livrate. Versiunea Hybrid a acestui autobuz și-a dovedit performanțele privind fiabilitatea si rentabilitatea, fiind achiziționat in volume semnificative de către operatorii de transport din Berlin, Stuttgart, Munchen, Rotterdam, Cracovia sau Madrid”, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!