Târgovişte: Cum va arăta primul mall din municipiu şi câte magazine va avea

Târgovişte: Cum va arăta primul mall din municipiu şi câte magazine va avea

Construcţia efectivă a primului mall din Târgovişte va începe în luna martie, va avea şase săli de cinema, un hypermarket de aproximativ 10.000 de metri pătraţi, restaurante, zone de recreere, anunţă primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

”In linii mari, asa va arata noul complex comercial (mall) din Targoviste, care va fi amplasat pe o parte a locatiei fostei UM Gara, pe un teren proprietatea Consiliului Judetean Dambovita. Nu mai putin de 6 sali de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterana), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Baneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joaca pentru copii, toate acestea reprezinta numai cateva dintre reperele proiectului”, spune primarul Cristian Stan.

Conform acestuia, constructia efectiva a complexului comercial va debuta luna viitoare, acum executandu-se lucrarile de racordare la reteaua de energie electrica. Mall-ul va avea 80 de magazine.

”Noua investitie va genera peste 800 de locuri de munca, in faza de constructie si peste 1100 de locuri de munca, in faza de operare, cuprinzand o paleta foarte larga de profesii, existand nu mai putin de 80 de magazine inglobate in proiect. In paralel, Consiliul Judetean Dambovita a finalizat reteaua de canalizare si continua executia drumului de legatura dintre Bulevardul Regele Carol I si strada Petru Cercel”, mai spun Stan.

Tot in zona, Primaria Targoviste va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Bratianu, prin largirea strazii Neagoe Basarab, va crea o noua artera de acces in Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, va construi un parc (proiectul fiind deja depus spre finantare pe fonduri europene) si vor fi realizate locuinte ANL.

error: Conţinut protejat !!