Târgovişte: Doi elevi au venit la liceu cu un pistol şi un briceag la ei

Un agent de pază de la un liceu din Târgovişte a alertat jandarmii, după ce doi elevi au venit la unitatea de învăţământ cu un pistol de tip airsoft şi un briceag, informează, joi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dâmboviţa.

„Jandarmii dâmboviţeni aflaţi în patrulare în zona instituţiilor de învăţământ au intervenit astăzi, 17 februarie a.c., la un liceu din municipiul Târgovişte. Aceştia au fost sesizaţi de agentul de pază cu privire la faptul că în unitatea şcolară se află doi elevi care au asupra lor obiecte periculoase”, precizează IJJ Dâmboviţa.

Jandarmii s-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că tinerii, în vârstă de 17, respectiv 19 ani au pătruns în unitatea şcolară cu un briceag şi un pistol de tip airsoft.

„Obiectele periculoase au fost ridicate în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal, iar celor doi elevi li s-au întocmit actele de sesizare pentru fapta de port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituţii publice, care au fost înaintate spre competentă soluţionare Poliţiei Municipiului Târgovişte”, mai informează IJJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!