Târgovişte: Femeie ameninţa că îşi dă foc dacă Primăria demolează un spaţiu comercial; a intervenit Poliţia

Târgovişte: Femeie ameninţa că îşi dă foc dacă Primăria demolează un spaţiu comercial; a intervenit Poliţia

O femeie care ameninţa, joi, că îşi dă foc dacă primăria demolează un spaţiu comercial din Piaţa 1 Mai din Târgovişte a fost convinsă de poliţişti să renunţe la autoincendiere, informează IPJ Dâmboviţa.

„Politistii din cadrul Poliţiei Municipiului Targoviste s-au deplasat in Piaţa 1 Mai şi au intervenit pentru a împiedica producerea oricărui eveniment negativ ca urmare a unei sesizări referitoare la faptul ca o femeie ameninţă cu autoincendierea pe fondul unei nemulţumiri in ceea ce priveşte decizia primăriei de a demola o construcţie cu destinaţia de spaţiu comercial pe care acesta îl foloseşte”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Legat de demolarea spaţiului comercial, avocaţii femeii şi reprezentanţii Primăriei Târgovişte negociază soluţionarea pe cale amiabilă a problemei.

„Ca urmare a activităţilor desfăşurate, femeia a fost convinsă să renunţe la intenţia de autoincendiere, iar la acest moment avocaţii acesteia şi reprezentanţi din cadrul primăriei negocieaza soluţionarea pe calea amiabilă a diferendului, urmând sa se încheie acte administrative în acest sens”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!