Târgovişte: Festivalul Copiilor ”AnimaŢie”, în perioada 1-3 iunie

festival-animatie

Spectacole de teatru, ateliere de pictat pe faţă, de mânuit de păpuşi şi de construcţie de păpuşi din linguri de lemn au loc la Festivalul Copiilor ”AnimaŢie”, la Târgovişte, în perioada 1-3 iunie.

Atelierele vor avea loc în fiecare zi de festival, în Parcul Chindia din Târgovişte. În aceeaşi locaţie, cei mici sunt incitaţi la spectacole îndrăgite de copiii: ”Întâmplările celor trei purceluşi”, ”Motanul încălţat” şi ”Vasilache şi Mărioara”.

În prima zi a festivalului, compania PurAnima prezintă două spectacole, ”The Rooling Strings Puppet Show” şi ”Taraful 10 sfori”.

”Pe 2 iunie, avem invitat Teatrul Ciufulici cu spectacolul Prinţesa mecanică, ce va avea loc de la ora 12:00 în foaierul Teatrului Tony Bulandra.  Tot în data de 2 iunie, vă aşteaptă şi cea mai mare surpiză a festivalului, de la ora 12:00 în parcul Chindia (după spectacolul Motanul Încălţat), va veni Teatrul Naţional de Copii ABRACADABRA cu faimosul actor Marian Râlea – Magicianul! Pe 3 iunie, veţi putea urmări Teatrul de Animaţie Ţăndărică din Bucureşti cu un spectacol de copii, Omul de zăpadă, şi un spectacol ce deschide drumul către BABEL F.A.S.T., Candid, ambele la Teatrul Tony Bulandra. În fiecare zi a festivalului este invitat şi John Lewandowski, care va susţine o serie de workshopuri pentru a ne iniţia în teatrul de umbre”, se arată într-un comunicat al Teatrului Tony Bulandra Târgovişte, organizator al festivalului.

Tot în cadrul acestuo eveniment, în foaierul teatrului târgoviştean vor fi expuse proiectele realizare de copii din şcolile dâmboviţene ce au participat la Concursul Babel Tower EcoArt.

”Festivalul AnimaŢie este sărbătoarea copiilor şi a tuturor celor care îşi doresc să se bucure de copilărie, prin activităţi distractive şi educative. Vă aşteptăm cu drag între 1 şi 3 iunie să celebrăm împreună copilăria!”, se mai arată în comunicatul Teatrului Tony Bulandra Târgovişte

error: Conţinut protejat !!