Târgovişte: Festivalul de teatru „Babel” va avea loc în perioada 3-11 iunie şi tema acestui an va fi ‘forme’

Târgovişte: Festivalul de teatru „Babel” va avea loc în perioada 3-11 iunie şi tema acestui an va fi ‘forme’

Festivalul Artelor Spectacolului „Babel” se va desfăşura în perioada 3-11 iunie la Târgovişte, iar tema acestui an va fi „forme”.

La ediţia din acest an a festivalului participă trupe din România şi din Italia, Franţa, Belgia, Polonia, Scoţia, Turcia, Coreea de Sud, India, Kazahstan, Algeria.

„Scopul Festivalului Babel F.A.S.T. este acela de a facilita schimbul intercultural, dezvoltarea de audienţe noi, dezvoltarea de abordări inter/multidisciplinare, susţinerea dialogului şi a mobilităţii culturale naţionale şi internaţionale (…). Publicul Festivalului Babel este alcătuit în straturi: de vârstă, de cultură, de afinităţi, de aceea şi noi venim cu straturi ale Fetivalului: spectacole şi concerte de stradă, teatru experimental, cercetare estetică, sperând să producem o mulţumire generală. Considerăm că Festivalul Babel este un cocktail alcătuit din substanţe şi culori diferite, care, amestecate, produc un elixir inconfundabil”, se arată într-o informare a Teatrului Tony Bulandra Târgovişte.

Organizator al Festivalului Babel este Teatrul Tony Bulandra, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Târgovişte.

error: Conţinut protejat !!