Târgovişte: Încep lucrări de reabilitare a Bulevardului Regele Carol I

Târgovişte: Încep lucrări de reabilitare a Bulevardului Regele Carol I

Bulevardul Regele Carol I va fi reabilitat cu bani europeni.

„Start al lucrărilor de reabilitare și pe Bulevardul Regele Carol I din municipiul Târgoviște, cu ajutorul banilor europeni!

Intervențiile presupun refacerea integrală a părții carosabile, inclusiv a terasamentului, turnarea a 2 straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit. Totodată, în zona trotuarului, se va realiza canalizație pentru cabluri tip NetCity în vederea introducerii în subteran a tuturor rețelelor deținătorilor de utilități”, anunţă primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Lucrările fac parte din programul de transport public.      

„Intervențiile fac parte dintr-un proiect mai amplu în cadrul căruia, în linii mari, sunt reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public”, precizează primarul Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!