Târgovişte: Încep lucrările de reabilitare a Şcolii „Radu cel Mare” (Şcoala nr.10)

Târgovişte: Încep lucrările de reabilitare a Şcolii „Radu cel Mare” (Şcoala nr.10)

Şcoala „Radu cel Mare”, fosta Şcoală nr.10, din Târgovişte va fi reabilitată, au început lucrările şi valoarea investiţiei este de 8 milioane de lei.

„Start al lucrărilor de reabilitare și la Școala Gimnazială „Radu cel Mare” din Târgoviște și primul proiect al administrației locale târgoviștene, din cele 21 de proiecte finanțate în cadrul Planului național de redresare și reziliență, ajunge la faza de execuție! Astfel, unitatea de învățământ amintită,  face obiectul unui proiect în valoare de peste 8.000.000 lei, prin care întreg imobilul este termoizolat, va fi schimbată tâmplăria, sistemul de încălzire va fi refăcut, vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu prin utilizarea surselor regenerabile de energie, sistemele de climatizare vor fi refăcute, instalațiile de iluminat vor fi modernizate, va fi refăcut sistemul de colectare și evacuare a apelor meteorice etc”, anunţă primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

În cadrul unei investiții separate, va fi amenajată și curtea școlii, inclusiv prin construirea unui teren de sport multifuncțional, cu suprafață sintetică. În același timp, toate clasele vor beneficia de dotări moderne constând în mobilier, materiale didactice sau echipamente digitale.

error: Conţinut protejat !!