Târgovişte: Intervenţie în cazul unei femei care ameninţa că se aruncă de la etaj

Târgovişte: Intervenţie în cazul unei femei care ameninţa că se aruncă de la etaj

O femeie de 48 de ani din Târgovişte a ameninţat, sâmbătă, că se aruncă de la etajul doi, la faţa locului au intervenit forţe de ordine care au convins-o să renunţe la gest şi să se interneze la spital, informează IPJ Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că vecina sa aruncă obiecte pe geam. Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că pe strada 8 Martie, din Târgovişte, la geamul situat la etajul doi, s-ar fi aflat o femeie de 48 de ani, care ar fi ameninţat că se aruncă. Din fericire, persoana în cauză a cooperat cu autorităţile, urmând să fie internată la psihiatrie”, precizează IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului au fost solicitate echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, un negociator, o ambulanţă.

„Pentru gestionarea situaţiei a intervenit Detaşamentul Târgovişte cu o autospecială de intervenţie, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţimi, un echipaj SMURD. Totodată s-a solicitat în sprijin o perna pneumatica de la ISU Ialomiţa”, anunţă ISU Dâmboviţa.

Conform sursei citate, forţele de intervenţie au intrat în apartament şi au convins-o pe femeie să renunţe la gestul extrem.

error: Conţinut protejat !!