Târgovişte: Întreg carosabilul de pe Bulevardul „Regele Carol I” (Castanilor) va fi refăcut

Târgovişte: Întreg carosabilul de pe Bulevardul „Regele Carol I” (Castanilor) va fi refăcut

Primarul Târgoviştei, Cristian Daniel Stan, anunţă că întreg carosabilul de pe Bulevardul „Regele Carol I” (Castanilor) va fi refăcut.

„Continuă lucrările de reabilitare pe cel mai cunoscut bulevard târgoviștean! Astfel, Bulevardul „Regele Carol I” (fost „Castanilor”) face obiectul unei ample investiții, finanțate din fonduri europene! Intervențiile presupun refacerea integrală a părții carosabile, inclusiv a terasamentului, turnarea a 2 straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit. Spațiile verzi și arborii nu vor avea de suferit.

Totodată, în zona trotuarului, se realizează canalizație pentru cabluri tip NetCity în vederea introducerii în subteran a tuturor rețelelor deținătorilor de utilități”, spune edilul.

Conform acestuia, dacă vremea va permite, săptămâna viitoare va fi turnat primul strat de asfalt.

„Intervențiile fac parte dintr-un proiect mai amplu în cadrul căruia, în linii mari, sunt reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public”, spune primarul Cristian Daniel Stan.

error: Conţinut protejat !!