Târgovişte: Joi şi vineri vor suna alarmele publice

protest-paduri-02

Alarmele publice vor suna în Târgovişte, joi şi vineri, vor fi verificate sirenele şi se va face un exerciţiu de alarmare, informează Primăria Târgovişte.

”În data de 25.09.2015, în municipiul Târgoviște se va desfășura Exercițiul de Alarmare Publică, cu tema „ Activitatea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște și populației în cooperare cu structuri ale M.A.I. și O.N.G.-uri în cazul producerii unui cutremur de pământ în municipiului Târgoviște”. În cadrul acestui exercițiu se va verifica activitatea diferitelor structuri locale implicate în gestionarea situațiilor de urgență pe timpul producerii unui cutremur”, se arată într-un comunicat al Primăriei Târgovişte.

La exerciţiul de alarmare vor participa: Comitetul Județean pentru Situaţii de Urgenţă al județului Dâmbovița, Inspectoratul județean pentru Situații de Urgență Basarab I Dâmbovița, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al municipiului Târgoviște,  Poliția municipiului Târgoviște, Poliția Locală Târgoviște, Crucea Roșie Filiala Dâmbovița cât și instituții și operatori economici.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște este condus de primarul interimar Daniel Cristian Stan, organizatorul exercițiului de alarmare publică.

”Rugăm cetățenii municipiului Târgoviște să nu intre în panică în data mai sus menționată, 25.09.2015 ora 10.30 și să respecte indicațiile organelor de ordine publică. Semnalul de alarmare la dezastre se compune din cinci sunete (impulsuri) a câte 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele. Totodată în ziua de 24.09.2015, se vor verifica sirenele din municipiul Târgoviște”, se mai arată în comunicatul primăriei Târgovişte.

error: Conţinut protejat !!