Târgovişte: Lucrări de reabilitare şi modernizare la Creşa nr.2

Târgovişte: Lucrări de reabilitare şi modernizare la Creşa nr.2

Creşa nr.2 din Târgovişte beneficiază de lucrări de reabilitare şi modernizare în valoare de 3,8 milioane de lei.

„Continuăm dezvoltarea municipiului Târgoviște! După finalizarea, în ultimii 2 ani, a lucrărilor de extindere, reabilitare, modernizare și echipare a nu mai puțin de 4 creșe în municipiul Târgoviște (respectiv creșele nr. 8, 13, 14 și 16), iată că și proiectul cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 2 Târgoviște”, prinde contur. Prin această investiție, se propune atât extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, cu o suprafață dublă în comparație cu cel actual, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale”, declaraă primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Valoarea totală a investiției este de 3,8 milioane de lei, lucrările vor fi finalizate în această toamnă, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locala.

„Putem afirma, fără teama de a greși, că municipiul Târgoviște deține în acest moment, după derularea în mare măsură a programului amplu de reabilitare, modernizare, dotare și extindere, una dintre cele mai moderne rețele de creșe din România. Cu o capacitate de peste 1000 de locuri și o suprafață dublă rezultată în urma investițiilor de extindere din ultimii 2 ani, creșele târgoviștene oferă condiții excelente copiilor noștri!”, spune primarul Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!