Târgovişte: Noile staţii autobuz vor fi montate începând cu luna februarie

Târgovişte: Noile staţii autobuz vor fi montate începând cu luna februarie

Noile staţii de autobuz vor fi montate începând cu luna februarie, în Târgovişte, anunţă primarul Daniel Cristian Stan.

„Primele stații de călători moderne, destinate municipiului Târgoviște, sunt pregătite de livrare! Municipiul Târgoviște va dispune, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, de una dintre cele mai moderne infrastructuri de transport local din România. Din această categorie fac parte și noile stații de călători, de care ne vom putea bucura până la finalul lunii viitoare. Obiectivele de investiții amintite marchează o schimbare majoră față de situația din prezent, facilitățile oferite nefiind cu nimic mai prejos în raport cu ceea ce găsim în orașele europene importante”, precizează primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

Stațiile vor avea o lungime de 6 m, vor dispune de touch screen monitor, vor fi dotate cu panou de informații digital ce afișează indicativul traseului de transport public, direcția și timpul de așteptare, sistem fotovoltaic cu o putere instalată de minim 2 kW (are în componență 6 panouri fotovoltaice), router wi-fi, camere de luat vederi, prize USB.

„În plus, stațiile vor fi dotate cu senzori de temperatură, de umiditate și de poluare, la care adăugăm banda LED de contur care indică nivelul de poluare (Roșu – poluare ridicată, Galben – grad mediu de poluare, Verde – poluare scăzută). Toată structura metalică este protejată anticoroziv și vopsită în câmp electrostatic cu pulberi. Principala sursa de alimentare cu energie electrică este reprezentată de kit-ul fotovoltaic, integrat în structura stației de autobuz”, mai anunţă primarul Daniel Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!