Târgovişte: Nouă parcare în micro 3

Târgovişte: Nouă parcare în micro 3

Primăria Târgovişte anunţă reabilitarea unei noi zone din municipiu, în micro 3, unde au fost dărâmate garajele şi a fost realizată o parcare modernă.

„Inca o parcare din microraionul nr. 3, cea din zona blocurilor nr. 16, 17 si 19, a fost modernizata, iar locul garajelor insalubre este luat de parcari moderne si suficient de incapatoare pentru a raspunde necesitatilor cartierului. In aproximativ o saptamana, vor debuta si interventiile de modernizare a parcarii din spatele blocurilor 11 si 12”, a declarat, joi, primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Conform edilului, de la inceputul acestui an, in micro 3 au fost reabilitate toate parcarile din spatele blocurilor C, parcarea aferenta blocurilor D01, D02, 13 si 14, in plus modernizandu-se si un loc de joaca.

„Pana la sfarsitul anului, toate investitiile din zona vor fi finalizate, suprafata totala a parcarilor modernizate si reabilitate depasind 20.000 mp si fiind oferite locuitorilor aproximativ 800 de locuri de parcare. In afara asfaltarilor, lucrarile implica modernizarea iluminatului public, amenajarea trotuarelor, inlocuirea caminelor de canalizare si refacerea canalizarii pluviale. Interventiile administratiei publice targovistene vor continua, vizate fiind in etapa urmatoare microraioanele nr. 2, 4 si 9”, mai spune Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!