Târgovişte: O femeie s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje din micro 6

Târgovişte: O femeie s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje din micro 6

O femeie s-a aruncat, marţi, de pe un bloc de 10 etaje din Târgovişte, poliţiştii efectuează o anchetă pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului şi a stabili identitatea femeii, informează IPJ Dâmboviţa.

„La data de 3 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că o persoană s-a aruncat de pe un bloc din municipiu. O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări se pare că o persoană de sex feminin, de aproximativ 50-55 de ani, s-ar fi aruncat de pe acoperişul unui bloc din Târgovişte”, precizează IPJ Dâmboviţa.

La acest moment nu este cunoscută identitatea femeii care s-a aruncat de pe bloc şi nici ce a determinat-o să facă acest gest. Femeia a murit pe loc. Incidentul a avut loc în micro 6.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevazută de art.192 alin.1 din Codul Penal. În prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identităţii persoanei în cauză şi a circumstanţelor producerii evenimentului”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!