Târgovişte: Pe 3 decembrie 2023 se aprinde iluminatul festiv de iarnă şi se deschide Târgul de Crăciun

Târgovişte: Pe 3 decembrie 2023 se aprinde iluminatul festiv de iarnă şi se deschide Târgul de Crăciun

Iluminatul festiv de iarnă va fi aprins în Târgovişte duminică, 3 decembrie, la ora 18.00, în Piața Tricolorului, în atmosferă de colinde și pe fundalul unui spectacol-surpriză, a anunţat, marţi, primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

În aceeași seară, se va deschide și Târgul de Crăciun, din care nu vor lipsi standurile cu turtă dulce, nucă, prune uscate, vin fiert, clătite, gogoși, floricele, kurtoș, jucării sau produse artizanale.

„De altfel, luna decembrie va fi dedicată copiilor, administrația locală pregătind multe surprize în toată această perioadă. Moș Crăciun va sosi la Târgoviște în data de 15 decembrie, ora 17.30, cu tot alaiul său de spiriduși, acompaniat de fanfară și se va deplasa pe traseul Teatrul Tony Bulandra – Bulevardul Regele Carol I – Bulevardul Micea cel Bătrân – Calea Domnească – Bulevardul Libertății – Piața Tricolorului. Aici, timp de 3 zile, vă împărți mii de daruri copiilor cuminți. Înscrierile celor mici pentru întâlnirea cu Moș Crăciun se fac în zilele de 15, 16 sau 17 decembrie, la scena din Piața Tricolorului, începând cu orele 16.00″, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

Conform acestuia, concertele de colinde, miile de daruri care vor fi împărțite celor mici, spectacolele pentru copii, reprezintă numai câteva dintre evenimentele care vor aduce în Târgoviște atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă.

error: Conţinut protejat !!