Târgovişte: Piaţa Tricolorului a fost reabilitată, au fost realizate mai multe fântâni arteziene luminate

Târgovişte: Piaţa Tricolorului a fost reabilitată, au fost realizate mai multe fântâni arteziene luminate

Piaţa Tricolorului din centru municipiului Târgovişte a fost reabilitată, au fost realizate mai multe fântâni arteziene luminate, a fost schimbat pavajul şi a fost pus mobilier urban.

Investiţia a fost făcută din bugetul local.

Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, a precizat, într-o conferinţă de presă, sâmbătă seara, că mai trebuie făcut un tratament al pavajului, în rest lucrarea este gata.

„Piața Tricolorului din municipiului este un loc care nu mai seamănă cu ceea ce era până acum. Este o investiție a administrației publice târgoviștene la care constructorul a cerut recepția, urmează ca în perioada următoare, în următoarele două-trei săptămâni să facem și faza de teren a recepție, dar în orice caz, am luat decizia de a îndepărta gardurile pentru că foarte mulți târgovișteni își doresc să se plimbe într-un spațiu care cred eu că este foarte plăcut”, a declarat Cristian Stan.

A fost schimbat iluminatul public, s-au montat bănci, s-au refăcut spațiile verzi.

„Vedem câți oameni sunt prezenți în piață și este numai începutul unei etape de modernizare a centrului municipiului Târgoviște fără precedent. Cinematograful „Independența” va fi gata luna viitoare. De asemenea se lucrează la Parcul Mitropoliei, se lucrează la Piața Revoluție, alte două investiții care vizează zona centrală a municipiului Târgoviște, zonă în care nu s-a mai investit de foarte mult timp, cu excepția Pieței „Mihai Viteazul” care a fost reabilitată acum aproximativ 3 ani. De asemenea, pe proiectul cu fonduri europene Bulevardul Mircea cel Bătrân va fi de asemenea refăcut, Bulevardul Regele Carol va fi refăcut și de asemenea, din fonduri de la bugetul local, Bulevardul Libertății și Bulevardul Independenței. Practic, tot ceea ce înseamnă centrul municipiului urmează să intre într-o reabilitare completă, deja a intrat în mare parte”, a mai spus primarul Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!