Târgovişte: Primăria anunţă prin aplicaţia Târgovişte City App că se montează gazonul pe Stadionul „Eugen Popescu”

Târgovişte: Primăria anunţă prin aplicaţia Târgovişte City App că se montează gazonul pe Stadionul „Eugen Popescu”

Primăria Târgovişte anunţă prin aplicaţia de smartphone Târgovişte City App că se montează gazonul pe Stadionul „Eugen Popescu”.

„Lucrările la arena „Eugen Popescu” sunt în toi. Se lucrează la montarea gazonului și la cele două tribune (…). Se întind rulourile de gazon, iar muncitorii lucrează la tribuna nouă, care se face de la zero. De asemenea, de câteva zile au început și lucrările de reabilitare a tribunei vechi, cu tot ceea ce însemnă desființarea gradenelor vechi și deteriorate și consolidarea stâlpilor de susținere. Săptămâna aceasta a început și forajul pentru sistemul de nocturnă”, se arată în aplicaţie.

Tot aici se spune că suprafața de joc este una modernă.

„Întreagă substructură a suprafeței de joc a fost realizată după ultimele standarde, cu instalație de încălzire, sistem de drenaj și de evacuare a apelor pluviale. Noul stadion va avea două tribune cu 8257 de locuri. Tribuna 1 va fi complet acoperită, iar parcarea se va construi pe vechiul teren de antrenament şi va avea 250 locuri”, se mai spune în anunţul Târgovişte City App.

error: Conţinut protejat !!