Târgovişte: Prins că a furat din inslataţia luminoasă care trebuia montată în municipiu

Târgovişte: Prins că a furat din inslataţia luminoasă care trebuia montată în municipiu

Un bărbat de 44 de ani din Târgovişte a fost prins că a furat din instalaţia luminoasă care urma să fie montată în Târgovişte, dar a sustras şi alte bunuri, informează, duminică, IPJ Dâmboviţa.

„Cercetările sunt efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 25 spre 26 noiembrie a.c. ar fi sustras două cutii ce conţineau 100 metri de bandă led, instalaţie care urma să fie amplasată în Parcul Mitropoliei din municipiul Târgovişte. Totodată, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie a.c., prin secţionarea unei prelate, bănuitul ar fi sustras fructe, legume şi articole de vestimentaţie de la un stand pentru comercializare din municipiul Târgovişte”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că acelaşi bărbat, în luna septembrie, ar fi pătruns într-un imobil de unde ar fi sustras patru jante, cauciucuri de iarnă şi un troler.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

error: Conţinut protejat !!