Târgovişte: Proiect de dotare cu mobilier şi materiale didactice a şcolilor

Târgovişte: Proiect de dotare cu mobilier şi materiale didactice a şcolilor

Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan, anunţă un proiect de aproape 36 de milioane de lei prin care şcolile vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale.

„Începem săptămâna cu o veste excelentă! Cel mai mare proiect care a vizat vreodată dotarea unităților de învățământ târgoviștene, a fost declarat eligibil! Astfel, în cadrul investiției „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar şi a unităţilor conexe din municipiul Târgovişte”, în valoare de 35.980.238,48 lei, se asigură dotarea și echiparea celor 31 de unități de învățământ din municipiul Târgoviște”, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

Astfel, vor fi dotate: 18 laboratoare de informatică, integral; 536 de săli de clasă, cu echipamente digitale; 442 de săli de clasă, cu mobilier și materiale didactice; 16 laboratoare de științe (fizică, chimie, biologie/ multidisciplinare), cu mobilier și materiale didactice, precum și cu echipamente digitale; 67 de cabinete pe discipline, cabinete de asistență psihopedagogică și săli de sport, cu mobilier, materiale sportive și echipamente digitale; 6 ateliere de practică, cu materiale și echipamente de specialitate, inclusiv pe componenta digitală, în conformitate cu precizările din Standardele de pregătire profesională în vigoare, asociate calificărilor profesionale școlarizate.

error: Conţinut protejat !!