Târgovişte: Reluarea construcţiei blocurilor ANL de la Sagricom

Târgovişte: Reluarea construcţiei blocurilor ANL de la Sagricom

De anul viitor se va relua construcţia blocurilor ANL de la Sagricom, anunţă primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

„În sfârșit o veste bună în legătură cu locuințele ANL din cartierul Tineretului (Sagricom). În această dimineață, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în cadrul Consiliului Interministerial de Avizare – Lucrări Publice și Locuințe, a fost avizată favorabil investiția Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, zona Sagricom, strada Silviu Stănculescu, Etapa II”, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea proiectului este de 81 de milioane de lei.

Locuințele propuse se compun din 8 blocuri (9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 și 16), regim de înălțime – S+P+2E/3E+M, totalizând 146 de apartamente.

„Finanțarea va fi asigurată din bugetul național al anului viitor, tot anul viitor urmând a fi realizată și licitația de execuție. Astfel, după modernizarea integrală a locului de joacă, reabilitarea a peste 8000 mp. de străzi și trotuare, punerea în funcțiune a unui nou sistem de iluminat public, construirea unei grădinițe pe fonduri europene, aflată în faza de recepție, (prima instituție de învățământ preșcolar din cartier) sistematizarea completă a zonei aferente, inclusiv prin realizarea unei parcări, asfaltarea străzilor adiacente și extinderea rețelei de iluminat public, pentru acest cartier anul viitor va aduce și reluarea construției de locuințe prin ANL și atingerea unui important obiectiv investițional”, precizează primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!