Târgovişte: Se va construi o sală de sport în campusul Universităţii Valahia

Târgovişte: Se va construi o sală de sport în campusul Universităţii Valahia

O nouă investiție ajunge în faza de execuție, start al lucrărilor de construire a noii săli de sport din campusul Universității „Valahia”, anunţă, miercuri, primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

„Sala va avea o tribună de 180 de locuri, suprafața sportivă dimensionată pentru jocurile de handbal (şi va cuprinde şi tuşe trasate pentru baschet, tenis, volei) cu suprafața de gardă aferentă, va dispune de vestiare (separate pe sexe/echipe) dotate cu dușuri şi grupuri sanitare (inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi motorii). Au fost prevăzute vestiare pentru instructori/arbitri şi un cabinet de prim ajutor. Organizarea vestiarelor s-a făcut în regim filtru, separând-se circulațiile de acces în vestiare de cele de acces la terenul de sport. Se vor realiza amenajări exterioare care vor consta în alei pietonale, alei auto, parcări și spații verzi”, precizează edilul.

Valoarea investiției este 8,6 milioane de lei, iar sursa de finanțare este asigurată prin CNI. Conform primarului Cristian Daniel Stan, municipiul Târgoviște, ca beneficiar al investiției, a pus la dispoziție terenul si va asigura finanțare pentru racordarea la utilități.

error: Conţinut protejat !!