Târgovişte: Şoferiţă de 20 de ani, sub influenţa drogurilor, a accidentat mortal un bărbat pe trecerea de pietoni

Târgovişte: Şoferiţă de 20 de ani, sub influenţa drogurilor, a accidentat mortal un bărbat pe trecerea de pietoni

O şoferiţă de 20 de ani, aflată sub influenţa drogurilor, a accidentat mortal un bărbat, sâmbătă, în Târgovişte, pe o trecere de pietoni, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Accidentul a avut loc pe Calea Bucureşti din Târgovişte. Cauza probabilă a accidentului este neacordare de prioritate la tercere de pietoni.

”Din primele date se pare că bărbatul se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, deplasându-se pe lângă bicicletă. Bărbatul a decedat. Autoturismul era condus de o tânără din Târgovişte. Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă.

Conducătoarea auto a fost condusă la spital unde, în urma efectuării unui test, s-a constatat prezenţa în urină a următoarelor: cocaină, THC (Tetrahydrocannabinol, n.r.).

Astfel, şoferiţa de 20 de ani va fi cercetată şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

error: Conţinut protejat !!