Târgovişte: Stadiul lucrărilor la Şcoala gimnazială „Tudor Vladimirescu” (august 2022)

Târgovişte: Stadiul lucrărilor la Şcoala gimnazială „Tudor Vladimirescu” (august 2022)

Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan, a prezentat care este stadiul lucrărilor cu fonduri europene la Şcoala gimnazială „Tudor Vladimirescu” din municipiu.

Valoarea lucrărilor este de 22,4 milioane de lei.

„Astăzi, am fost prezent pe șantierul care are ca obiect extinderea, reabilitarea, modernizarea și echiparea Şcolii gimnaziale „Tudor Vladimirescu”, unitate de învățământ transformată total în cadrul unui proiect în valoare de 22.487.266, 06 lei, sursa de finanțare fiind asigurată de fondurile europene! Este a treia școală gimnazială din Târgoviște care este refăcută și extinsă în cadrul actualului program european de finanțare, alături de Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” și Școala Gimnazială „Matei Basarab”, proiecte finalizate la această dată”, spune edilul.

Primarul susţine că sunt încă alte 10 investiţii importante în infrastructura şcolară.

” Încă 10 investiţii importante în domeniul infrastructurii educaționale au fost deja aprobate de către administrația târgovișteană.

Astfel, Grădinița cu Program Prelungit nr. 1, Grădinița cu Program Prelungit nr. 2, Grădinița cu Program Normal nr. 11, Școala Gimnazială ”Grigore Alexandrescu”, Școala Gimnazială ”Prof. Paul Bănică”, Liceul Teoretic ”Ion Heliade Rădulescu”, Liceul ”Voievodul Mircea”, Școala Gimnazială „Ioan Alexandru Brătescu-Voinești„, Școala Gimnazială ”Vasile Cârlova”, Colegiul Economic ”Ion Ghica”, vor face obiectul unor importante lucrări de reabilitare si modernizare, finanțate atât prin PNRR, Componenta 5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de Granturi pentru Eficiență Energetică și Reziliență în Clădiri Publice, cât și prin Programul Operațional Regional 2021-2027! Dacă acestor investiții le adăugăm si proiectul care vizează Gradinița „Rază de Soare”, acum în execuție, dar și proiectul care vizează Școala Gimnazială „Radu cel Mare”, unde finanțarea este deja obținută, conturăm cel mai consistent program de modernizare a infrastructurii școlare pe care l-a cunoscut vreodată orașul nostru”, spune primarul Daniel Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!