Târgovişte: Stadiul lucrărilor la stadionul „Eugen Popescu” (ianuarie 2022)

Târgovişte: Stadiul lucrărilor la stadionul „Eugen Popescu” (ianuarie 2022)

Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, a prezentat, periodic, de la începutul lucrărilor la stadionul „Eugen Popescu”, stadiul acestora. La începutul anului 2022, edilul spune care sunt lucrările care se efectuează acum şi când speră el ca stadionul să fie redat activităţilor sportive.

„Stadionul „Eugen Popescu” prinde contur, în ritm susținut! Au fost deja montate jumătate dintre gradenele prefabricate, destinate zonei de tribună aferentă galeriei oaspeților! Totodată, se lucrează la cele 3 rânduri de ziduri de sprijin aferente tribunei noi și continuă intervențiile de compartimentare a spațiilor de sub gradene (toalete, cabinete medicale, magazin de prezentare, etc)! Imediat ce vremea va permite așternerea hidroizolației, vor fi montate toate scaunele aferente tribunei vechi. De precizat că au fost aprovizionate și cele 2 tabele de marcaj”, spune într-o postare pe facebook, în data de 6 ianuarie, primarul Cristian Stan.

Acesta adaugă că stadionul „Eugen Popescu” este reconstruit aproape din temelii.

„Am spus-o și o repet: așa cum am finalizat sute de investiții în Târgoviște, de numele actualei administrații se va lega și reconstrucția, aproape din temelii, a stadionului „Eugen Popescu”, casă nouă pentru F.C. Chindia și suporterii târgovișteni, sperăm chiar in acest sezon!”, afirmă primarul Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!