Titu – primul oraș din județ în care toate școlile gimnaziale și liceele au implementat catalogul electronic

Titu – primul oraș din județ în care toate școlile gimnaziale și liceele au implementat catalogul electronic

Primăria Titu informează că Titu este primul oraş din judeţ județ în care toate școlile gimnaziale și liceele au implementat catalogul electronic.

”Implementarea sistemului electronic pentru programul catalogului electronic este un pas înainte pentru școlile și liceele din oraș, administrația publică locală asigurând în totalitate finanțarea acestuia. Încă de la începutul lunii octombrie 2017, au fost create conturi pentru elevi, părinți, profesori, în urma unei proceduri ce a avut ca scop asigurarea accesului la platforma propriu-zisă”, informează Primăria Titu.

Conform sursei citate, platforma de management școlar  NoteInCatalog este o soluţie modernă şi utilă pentru cadrele didactice, direcțiune și părinţi, care asigură gestionarea și raportarea complet automatizată a întregii situații școlare a elevilor dintr-o instituție de învățământ.

”Utilizarea NoteInCatalog va duce la generarea automată a tuturor rapoartelor specifice activității și transmiterea acestora automat pe adresele de e-mail ale cadrelor didactice.  Se vor întocmi rapoarte precum:  monitorizarea lunară a absenteismului, graficele de evoluție ale elevilor la fiecare materie studiată , ritmicitatea notării , situația absentelor pe clase, situația promovabilității pe clase , situația statistică pe clase , note introduse de profesor, situația elevilor, situații pe profesor . Putem vorbi de o evidență a notelor, absențelor și conduitei complet informatizată, oricând la îndemână, pe telefon, tabletă sau calculator”, mai informează Primăria Titu.

Toate cadrele didactice care predau la unitățile de învățământ din orașul Titu și toti reprezentanții familiilor elevilor ( părinți/ tutori ) au conturi pentru a putea utiliza platforma. Toate cadrele didactice din Titu, susţin reprezentanţii primăriei, vor primi și vor utiliza tablete individuale pentru gestionarea eficientă a catalogului electronic.

error: Conţinut protejat !!