Titus Corlăţean: Guvernul liberal a scăpat de sub control gestiunea pandemiei

Titus Corlăţean: Guvernul liberal a scăpat de sub control gestiunea pandemiei

Senatorul PSD de Dâmboviţa Titus Corlăţean a declarat, luni, într-o conferinţă de presă la Găeşti, că guvernul liberal a scăpat de sub control gestiunea pandemiei.

„Acest guvern antinaţional, (…) această guvernare liberală care se joacă cu sănătatea românilor, a scăpat de sub control gestiunea pandemiei, nu este deloc interesat în accesare de fonduri europene, la relansarea economică. Ţin România sufocată, din interesele lor egoiste, politice, de administraţie, financiare, lucrurile astea trebuie sancţionate de cetăţeni”, a afirmat Corlăţean.

Parlamentarul a criticat şi decizia prin care spitalul din Găeşti a fost desemnat pentru îngrijirea pacienţilor cu COVID-19.

„Ceea ce prefectul judeţului, cu primarul de la Găeşti, cu tot felul de aşa-zişi responsabili dintr-un birou au decis, de fapt au decis să închidă spitalul de la Găeşti, să refuze asistenţa medicală cetăţenilor care aveau nevoie de tratament medical pentru tot felul de alte boli, să refuze asistenţa medicală pentru circa 16 localităţi din această regiune, invocând ruşinos că vor primi mai mulţi bani, că fonduri europene, că mai facem dotări la spital. Sănătatea românilor nu trebuie negociată. Nu poţi să refuzi asistenţa medicală oamenilor care au nevoie să aibă acces la serviciile medicale (…). Nu e nevoie să închizi spitalul invocând chestiunile cu secţie specială, spital alocat exclusiv pentru COVID”, a mai spus senatorul PSD Titus Corlăţean.

error: Conţinut protejat !!