Titus Corlăţean: Nu cred că după CEx vor fi repercusiuni asupra PSD Dâmboviţa

Titus Corlăţean: Nu cred că după CEx vor fi repercusiuni asupra PSD Dâmboviţa

Senatorul PSD de Dâmboviţa Titus Corlăţean a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că nu crede că în urma şedinţei de Cex de săptămâna trecută vor fi repercusiuni asupra organizaţiei judeţene a PSD Dâmboviţa condusă de Adrian Ţuţuianu.

”Nu cred şi am motive să nu cred. Mulţi emit opinii despre acest partid sau bagă băţul prin gard. Am şi eu vreo 17 ani în acest partid. Am mai trecut prin momente când au fost dezbateri, unele extrem de tensionate, unele de 8-9 ore, totuşi libertatea de exprimare în partidul ăsta este un bun câştigat şi chiar dacă uneori poate apărea ca fiind nu ştiu ce evoluţie dramatică (…). Dar, revenind la întrebare, nu mă aştept, în condiţiile în care organizaţia Dâmboviţa a fost, este şi va fi una dintre cele mai performante ale PSD”, a spus Corlăţean, întrebat decă după Cex-ul de vineri vor fi repercusiuni asupra PSD Dâmboviţa.

Titus Corlăţean a adăugat că la CEx a fost o discuţie necesară, ”cel puţin cu privire la unele dintre teme”.

”Faptul că s-au discutat teme în CEX legate de calitatea guvernării, de exemplu, şi calitatea profesională, expertiza unor miniştri şi necesitatea remanierii mi se pare un lucru firesc. Dincolo de aspectele astea care au apărut în spaţiul public, a fost o discuţie necesară, cel puţin cu privire la unele dintre teme şi mă aştept ca tema asta a remanierii, de exemplu, să fie tratată foarte serios pentru că aşteptările noastre sunt mari. Guvernul a produs rezultate bune macroeconomice, pe chestiuni legate de venituri şi de pensii, dar aşteptăm mai mult în ce priveşte investiţiile publice, aşteptăm mai mult în ce priveşte infrastructura, la modul în care unii miniştri gestionează domeniile pe care le au, la cum comunică public”, a precizat Titus Corlăţean.

error: Conţinut protejat !!