#parlamentare2016 Titus Corlăţean, Rovana Plumb, Adrian Ţuţuianu, pe listele PSD Dâmboviţa la parlamentare

psd

Liderii PSD Titus Corlăţean şi Rovana Plumb vor candida la alegerile parlamentare din acest an pe listele PSD Dâmboviţa. De asemenea preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, va candida pentru un post de senator.

Rovana Plumb este deputat în Colegiul 2 Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, şi va candida la Camera Deputaţilor, iar Titus Corlăţean nu este membru al organizaţiei judeţene şi va candida la Senat.

”Aseară (miercuri seara, n,r,), La Biroul Permanent Judeţean, cu unanimitate de voturi, s-a acceptat candidatura domnului Titus Corlăţean pentru lista de Senat în judeţul Dâmboviţa. Ca urmare, la Senat, la momentul acesta avem înscrise următoarele candidaturi: Ţuţuianu Adrian, Badea Leonardo, Oprea Alexandru, Ţachianu Marian şi Corlăţean Titus. Pentru Camera Deputaţilor, tot cu unanimitate de voturi, au fost respinse candidaturile domnilor Ştefănescu Radu Alexandru şi Dobre Marius Adrian, care nu erau membri ai organizaţiei PSD Dâmboviţa. Au rămas candidaţi pe lista pentru deputaţi Rovana Plumb, Holban Carmen, Ştefan Corneliu, Sandu Gabriel Dănuţ, Gilia Claudia, Vlăducă Oana, Greaca Luisa”, a precizat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta nu a exclus ca listele de candidaţi să mai sufere modificări.

”Vă precizez că în cursul zilei de astăzi, dar şi mâine voi avea discuţii cu toţi candidaţii, este posibil ca unii dintre ei să treacă de pe o listă pe alta, dar asta depinde exclusiv de intenţia lor”, a adăugat Ţuţuianu.

Pe listele de candidaţi sunt cei din conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, atât preşedintele Adrian Ţuţuianu, cât şi cei doi vicepreşedinţi Alexandru Oprea şi Corneliu Ştefan, viceprimarul Târgoviştei Carmen Holban, primari, consilieri judeţeni şi locali. Dintre actualii parlamentari se regăsesc două nume: Titus Corlăţean şi Rovana Plumb.

Membrii PSD Dâmboviţa vor vota, în cadrul unei conferinţe judeţene extraordinare, numale şi ordinea pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare.

”Am convocat o conferinţă judeţeană extraordinară pe 28 septembrie, ora 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Târgovişte, unde vom face o prezentare a candidaturilor şi va avea loc un vot secret. Este o acţiune profund democratică, pe care niciun partid nu a făcut-o până acum în Dâmboviţa, în sensul că peste 1.000 de membri de partid care vor veni la conferinţă se vor pronunţa prin vot secret asupra listei de candidaţi, rezultatele votului constituind unul din criteriile care vor sta la baza aşezării ordinii pe listă la alegerile parlamentare”, a susţinut preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Coordonatorul campaniei electorale a PSD Dâmboviţa va fi secretarul executiv al organizaţiei, Alexandru Oprea.

Preşedintele PSD Dâmboviţa a afirmat că targetul organizaţiei la alegerile parlamentare din acest an este obţinerea a doi senatori şi conci deputaţi din totalul de 11 parlamentari (trei senatori şi opt deputaţi) pe care îi va avea Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!