Trei primari PDL din Dâmboviţa, propuşi de BPJ pentru excludere din partid

sigle partide_2008Primarii democrat liberali din localităţile dâmboviţene Hulubeşti, Conţeşti şi Cornăţelu sunt propuşi de Biroul Permanent Judeţean PDL pentru excludere din partid, se arată într-un comunicat al PDL Dâmboviţa, remis joi.

Motivul propunerii de excludere este colaborarea cu USL în campania electorală pentru parlamentare, dar şi după aceea. 

”Biroul Permanent Judeţean al PDL Dâmboviţa a adoptat, în şedinţa din 6 noiembrie, cu unanimitate de voturi, propunerile de excludere din partid a următoarelor persoane: Adrian Chiriţă, primarul comunei Hulubeşti; Alexandru Marian – primarul comunei Conţeşti şi Floarea Rădulescu – primarul comunei Cornăţelu”, se arată în comunicatul PDL Dâmboviţa.

Sursa citată precizează şi motivele propunerii de excludere.

”Măsurile au fost dispuse întrucât edilii menţionaţi, care au câştigat alegerile locale din partea Partidului Democrat Liberal, beneficiind de suportul acestuia, au colaborat în campania electorală ulterioară cu adversarii politici, continuând să-şi manifeste public opţiunile pentru doctrinele acestora”, se mai arată în comunicat.

În acesta se mai spune că la nivelul Partidului Democrat Liberal Dâmboviţa sunt efectuate analize şi asupra activităţii politice a altor primari sau membri ”despre care mass media a relatat că ar fi îmbrăţişat un nou parcurs politic, urmând să se decidă în consecinţă”.

La alegerile parlamentare de anul trecut mai mulţi primari PDL din Dâmboviţa au făcut campanie pentru candidaţii USL, unii edili chiar apărând pe bannere alături de candidaţi ai PSD.

error: Conţinut protejat !!