Turişti rămaşi impotmoliţi cu maşina în zona Padina-Peştera

Turişti rămaşi impotmoliţi cu maşina în zona Padina-Peştera

Doi turişti din Bucureşti au rămas împotmoliţi, marţi, cu maşina pe drumul din zona Padina Peştera şi au fost ajutaţi de jandarmii montani.

”Jandarmii din cadrul Postului Ordine Publică Montan Peșetra aflați în patrulare pe traseele montane au intervenit în zona Mănăstirii Peștera din Masivul Montan Bucegi pentru a acorda sprijin unor persoane, rămase împotmolite cu autovehiculul în noroi. Cei doi turiști, un bărbat și o femeie din municipiul București, se deplasau cu autoturismul pe D.J. 714 Moroeni – Peştera și intenționau să ajungă la Schitul „Peștera” din Masivul Bucegi. La un moment dat, datorită stratului de noroi format pe drumul principal, aceștia au rămas împotmoliți cu autovehiculul și nu și-au mai putut continua deplasarea”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dâmboviţa.

În urma intervenţiei jandarmilor montani, s-a reușit deblocarea autovehiculului, iar cele două persoane au ajuns în siguranță la Schitul „Peștera”.

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela numărul unic de urgenţă 112 sau numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 pentru a solicita sprijinul jandarmilor montani.

error: Conţinut protejat !!