Un edil din Dâmboviţa, în spatele ideii migraţiei primarilor

Un edil din Dâmboviţa, în spatele ideii migraţiei primarilor

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că Ordonanţa de Urgenţă privind migraţia la liber a aleşilor locali, timp de 15 zile, nu a fost o idee născută pe holurile din Palatul Victoria, ci este o cerinţă expresă a aleşilor din teritoriu, scrie stiripesurse.ro.

Preşedintele Asociaţiei Comunelor din România, Emil Drăghici – primar independent în comuna dâmboviţeană Vulcana Băi – a declarat că ideea pleacă de la membrii asociaţiei, în numele celor peste 2.800 de primari pe care îi reprezintă.

”I-am cerut (lui Dragnea, n.red.) treaba asta mai demult, pentru că suntem într-o situaţie fără ieşire”, a declarat Emil Drăghici.

Asociaţia Comunelor din România a dezbătut în ultima lună situaţia rezultată in urma ruperii USL la nivel local şi a adoptat următoarea poziţie, comunicată către Liviu Dragnea: de clarificat situația „rupturilor politice” pe parcursul mandatului și influența acestora asupra aleșilor locali; în prezent sunt situații care nu-și pot găsi finalitatea ori care conduc la imposibilitatea funcționării autorităților administrației publice locale.

mai multe pe stiripesurse.ro

error: Conţinut protejat !!