Vasile Blaga a lansat campania electorală a PDL în Dâmboviţa (VIDEO)

Vasile Blaga a lansat campania electorală a PDL în Dâmboviţa (VIDEO)

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a participat în prima zi a campaniei electorale pentru Parlamentul European la mai multe mitinguri în judeţul Dâmboviţa.

”Foarte reuşită (prima zi de campanie, n.r.), chiar dacă a fost lungă. Am avut trei mitinguri electorale cu săli arhipline la Moreni, Pucioasa şi Târgovişte. Am avut discuţii cu oamenii. Suntem în grafic, ca să spun aşa. Ne-am întâlnit cu mii de oameni şi astăzi şi ieri (joi şi vineri, n.r.), ceea ce ne arată o organizaţie renăscută şi dornică să îşi îndeplinească obiectivele, pe care sunt convins că le vom îndeplini cu toţii”, a declarat Vasile Blaga.

Acesta a adăugat că, în opinia sa, PDL Dâmboviţa poate depăşi 20% la europarlamentare.

Întrebat cum comentează că, la întâlnirea electorală de vineri seara de la Târgovişte nu au fost în sală primari PDL din Dâmboviţa, în schimb unii dintre ei au fost prezenţi la vizita pe care Victor Ponta a efectuat-o la Nucet, tot vineri în judeţul Dâmboviţa, Vasile Blaga a spus că primarii democrat liberali l-au asigurat de sprijinul lor.

”Cu noi au fost aproape toţi. Nu numai în Târgovişte, au fost în zone, au fost şi la Găeşti, şi la Titu. Da, m-au asigurat de sprijinul lor”, a precizat Blaga.

Vasile Blaga a spus că a avut o întâlnire cu primarii PDL din Dâmboviţa.

”M-am bucurat că au fost aproape toţi primarii şi mobilizaţi, s-au lămurit şi ei câte parale au făcut PSD şi USL”, a afirmat Blaga.

Primarii PDL din Dâmboviţa au participat în ultimele luni la întruniri ale altor partide, iar Fundaţia Mişcarea Populară Dâmboviţa a anunţat că mulţi dintre primarii PDL au semnat adeziune la fundaţie.

La finalul mitingului electoral de la Târgovişte, cei prezenţi au cântat imnul PDL, iar unii dintre cei din prezidiu au încercat şi câteva mişcări de dans.

error: Conţinut protejat !!