Virgil Guran (PNL Dâmboviţa): Suntem condamnaţi să conducem în continuare România cu PSD

Virgil Guran (PNL Dâmboviţa): Suntem condamnaţi să conducem în continuare România cu PSD

După 2024 vom conduce, suntem condamnaţi să conducem în continuare România cu PSD-ul, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, vicepreşedintele PNL Virgil Guran.

„Este clar că după 2024 vom conduce, suntem condamnaţi să conducem în continuare România cu PSD-ul şi, atunci, cred eu că această alianţă la europarlamentare conferă un pic şi de linişte în acest război care va fi în alegeri, că o să fie război, cel puţin în Dâmboviţa, şi în acelaşi timp, probabil, se stopează puţin accesul unor partide care duc către extremă, accesul la Uniunea Europeană”, a spus Guran.

Acesta spune că, la nivelul judeţului Dâmboviţa, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare liberalii nu vor ieşi pe stradă cu pesediştii, iar la alegerile locale „va fi luptă grea” între PNL şi PSD.

„Campania de la europarlamentare va fi coordonată de la nivel naţional, iar campania de la locale va fi coordonată de la nivel judeţean. Va fi luptă grea între noi şi PSD pentru locale. La europarlamentare nu o să mă vedeţi pe mine ieşind pe stradă sau pe vreun candidat de-al meu ieşind pe stradă cu PSD-ul, dar aici sper ca lumea să înţeleagă că e necesar să meargă cât mai mulţi europarlamentari din partea celor două partide, nu din partea partidelor care denigrează orice înseamnă realizare în România, indiferent dacă e bine, dacă nu e bine, totul este rău”, a mai spus Guran.

Virgil Guran, în calitate de preşedinte al PNL Dâmboviţa, a anunţat în luna ianuarie a acestui an că rupe alianţa cu PSD pe plan local.

error: Conţinut protejat !!