Vlad Oprea, după schimbarea din funcţia de viceprimar Titu: nu demisionez din PSD

vlad-oprea

Consilierii locali din Titu au decis, în şedinţa de joi, schimbarea din funcţia de viceprimar a lui Vlad Oprea. În locul său a fost ales Neagu Voicu, tot de la PSD. Schimbarea viceprimarului se face la propunerea consilierilor sau a primarului şi se votează de către consilieri.

Primarul din Titu, Traian Niculae, a precizat că susţine schimbarea din funcţie a lui Vlad Oprea, fără a spune care este motivul acestei decizii.

Oprea spune că va rămâne atât în Consiliul Local Titu, cât şi în PSD pentru a ”lupta pentru modernizarea organizaţiei din interior”.

”În şedinţa de astăzi a Consiliului Local s-a propus înlocuirea mea din funcţia de viceprimar al oraşului Titu. Precizez şi cu această ocazie, că în toată această perioadă, încă din prima zi în care am fost ales viceprimar, m-a preocupat dezvoltarea oraşului şi m-am implicat, în limita atribuţiilor stabilite, alături de colegi, în derularea proiectelor edilitare. Sunt un om de echipă şi am dovedit în permanenţă acest lucru. Nu voi demisiona din Consiliul Local Titu, dorind ca astfel să promovez şi să susţin în continuare proiectele de interes pentru cetăţenii oraşului. Menţionez că rămân membru al Partidului Social Democrat, loial obiectivelor asumate în campania electorală şi aleg să lupt pentru modernizarea organizaţiei DIN INTERIOR.

Le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă şi care mi-au transmis pe diferite căi mesaje de susţinere!”, scrie Vlad Oprea pe facebook.

error: Conţinut protejat !!