Volei feminin: CSM Târgoviște învinge clar SCMU Craiova, scor 3-0 (foto)

volei-csm-tgv-csmu-craiova

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște a învins, miercuri seara, pe teren propriu, pe SCMU Craiova cu 3-0 (25-12, 25-12, 25-14), într-un meci din etapa a doua a Diviziei A1, relatează Agerpres.

A fost primul joc din acest sezon al târgoviștencelor în fața propriilor suporteri. Partida a fost dominată în întregime de CSM Târgoviște, care a condus pe toată durata meciului. Echipa din Craiova a avut un joc mai bun doar la începutul setului al treilea.

La CSM Târgoviște a revenit în acest sezon antrenorul sârb Dragan Nesic. Acesta a mai antrenat echipa târgovișteană și în sezonul 2014-2015, când echipa a fost vicecampioană a României.

Pe lângă numele obișnuite prezente în lotul echipei CSM Târgoviște în ultimii doi ani (Diana Calotă, Alexandra Sobo, Suzana Cebic, Milagros Collar), au debutat jucătoare noi: Ivana Djerisilo, Bernarda Brcic sau Cati Ghiță. Echipa din Târgoviște e la a doua victorie din tot atâtea meciuri jucate în această ediție de campionat. Etapa trecută CSM Târgoviște a câștigat în deplasare meciul cu CSM Lugoj.

volei-csm-tgv-csmu-craiova-2

volei-csm-tgv-csmu-craiova-3

dragan-nesic-2016

Antrenorul sârb Dragan Nesic (CSM Târgoviște)

error: Conţinut protejat !!